Archief‎ > ‎

23-05-2010 Floorball Experience 2011: Groot succes!

Geplaatst 23 mei 2011 14:18 door HFC Heroes webmaster   [ 6 sep 2016 06:05 bijgewerkt ]
Net zoals de afgelopen jaren hebben ook dit jaar een aantal teams van Houten meegedaan met de Floorball Expe rience: het grootste jeugdtoernooi van Nederland!

Voor het eerst speelden de HFC Heroes in hun eigen tenues, tot grote bewondering van menig speler van andere clubs. Er waren 3 teams ingeschreven, twee E-teams en 1 C-team.

De dag begon al om 12 uur, en meteen was het flink aanpoten! De teams speelden tegen verscheidene teams: de Sonics uit Amersfoort, de Lions uit Rhenen, de teams uit Utrecht Lunetten, Leidsche Rijn en Oost.

Na een spannende pot tussen de HFC Heroes E1 en het team van Utrecht Leidsche Rijn was het Houtense team goed opweg om hoog te eindigen in het klassement. De Heroes bleven maar scoren en uiteindelijk na de laatste wedstrijd was het dan toch beslist: HFC Heroes E1 de nummer 1 van de E-pupillen!

Ook HFC Heroes E2 en C1 hebben lekker gespeeld, waarbij vooral het teamspel en het spelplezier centraal stond. En ze hebben genoten, ondanks de wat kleine opkomst bij de C1. De Heroes zijn weer een ervaring rijker!
Comments