Jeugd

Floorball en unihockey zijn groeiende sporten. Dat zie je niet alleen aan het feit dat de nationale competitie nog elk jaar groeit, maar dat zie je ook aan het groeiende aantal junioren bij de Houtense Floorball Club Heroes, die zich aan één van de snelste sporten van de wereld wagen. Hier kun je meer algemene informatie lezen over wat HFC Heroes te bieden heeft aan haar junioren.

Training

Je kunt een keer per week komen trainen. Door ervaren trainers word je wegwijs gemaakt in de mooie sport floorball. We spelen floorball op kleinveld (vroeger ookwel unihockey geheten) voor de jongere jeugd (F,E,D) en voor de oudere jeugd trainen we op grootveld. Hieronder een overzicht van de trainingen. De trainingen vinden plaats in sporthal ‘De Molenwiek’, Papiermolen 3, te Houten.

Trainingsindeling seizoen 2014-2015

Groep                              

Tijd

Leeftijd1

Training

B/A-junioren

18+/Senioren

18.45-20.00u

14 t/m 17 jaar

18+ jaar

Floorball grootveld


C/B-junioren  

17.30-18.45u

12 t/m 15 jaar     

Floorball kleinveld 

 

E-pupillen

D-junioren    


17.30-18.45u


8   t/m 9 jaar

10  t/m  11 jaar

Wachtlijst

Floorball kleinveld

 1 Voor de leeftijdsbepaling wordt in principe uitgegaan van de leeftijd die het juniorlid heeft op 1 oktober van het betreffende seizoen. 


HFC Heroes heeft de volgende trainingsgroepen:

trainingsgroep E,       trainers:  Milene Lie Kam Ping
trainingsgroep D,       trainers:  Milene Lie Kam Ping
trainingsgroep C,       trainers:  <extern trainer> / Eef Custers / Jeroen Smit
trainingsgroep B/A,    trainers: 
<extern trainer> / Eef Custers / Jeroen Smit
trainingsgroep 18+,    trainers:  Eef Custers / Jeroen Smit

Competitie

Naast trainingen wordt er op 8 zondagen in het jaar de NeFUB Midden Nederlandcompetitie gespeeld. Alle juniorenteams uit de regio kunnen hier aan mee doen. Er wordt gestreden in vier competities (A/B-junioren, C-junioren, D-jeugd en E-pupillen, gemixed) om de titel regionaal juniorenkampioen Midden Nederland. Meer informatie over de competitie (inclusief uitslagen en teams) is te vinden op de pagina van de teams en op de website de algemene bond NEFUB.

Contributies

HFC Heroes hanteert de volgende tarieven (ALV vastgesteld juni 2014):

Trede                                         

Contributie1

Half jaar2

A/B/C-junioren

Senioren/18+ grootveld


€ 200,00

€ 130,00

D/E-junioren

€ 175,00

€ 110,00

Senioren kleinveld


€ 165,00


€ 110,00

6,00 / avond

Senioren kleinveld

Strippenkaart

€ 6,00 / avond   1 Deze tarieven gelden alleen voor de trainingen. Kosten voor deelname aan competitie en andere evenementen worden apart verrekend.

 2 Vanaf 1 januari geldt het 'halfjaars'-tarief (basis 40,00 + 5 v/d 9 maanden training). 

Meetrainen?

Klinkt bovenstaande allemaal wel erg leuk en interessant? Dan nodigen we je graag uit om eens een aantal keer vrijblijvend mee te trainen. De trainers kunnen je dan meer vertellen over de vereniging. Lid worden kan door het invullen van een lidmaatschapsformulier. Deze kun je aanvragen bij de trainer. Hij zal de ingevulde versies ook aannemen en inleveren bij het secretariaat voor verwerking.

Materiaal

Voor het beoefenen van floorball heb je een aantal materialen nodig. Naast sportkleding en zaalschoenen, heb je een stick en ballen nodig. Als je naast de trainingen ook meedoet aan de regiocompetitie, dan dien je ook een wedstrijdshirt aan te schaffen. Voor meer informatie over de koop van materialen en merchandise kun je terecht bij de trainers of op de website van de Floorballshop.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@hfc-heroes.nl en we beantwoorden ze zo snel mogelijk!

Comments