Lid worden ...!

Wil jij lid worden bij HFC-Heroes? Dat kan!

Inschrijfformulieren:                  Jeugd                     Volwassenen

Contributies

HFC Heroes hanteert de volgende contributies (vastgesteld ALV juni 2019):

Trede                                          

Contributie1,2

Grootveld trainingen

A/B-Junioren

H1 / Senioren

€ 225,00
Kleinveld trainingen

C/D/E-Junioren


€ 200,00

Recreanten kleinveld


€ 225,00

 1 Deze tarieven gelden alleen voor de trainingen.

 2 Bij instroom gedurende het seizoen wordt de contributie pro rata berekend.

De kosten voor deelname aan de jeugdcompetitie zijn afhankelijk van de teamgrootte en bedragen ca.40 euro per seizoen.

Eventuele andere evenementen, zoals toernooien, berekenen we door op basis van de gemaakte kosten.


Meetrainen?

Wil je graag kennismaken met de sport Floorball? Dat kan ! We nodigen je graag uit om drie keer vrijblijvend mee te trainen. De trainers kunnen je dan meer vertellen over de vereniging. Lid worden kan door het invullen van een lidmaatschapsformulier. 


Jeugd < 10 jaar kleinveld  (vanaf 6 jaar t/m 9 jaar)

We trainen een keer per week op maandagavond. Onze trainers leren je op speelse wijze hoe het floorball spel in elkaar zit. Met spelletjes, leuke oefeningen en kleine wedstrijdjes leer je het vanzelf. Een team speelt met vier veldspelers, kleine doeltjes en zonder keeper. Natuurlijk spelen we ook met een boarding, waardoor alle elementen van de sport aan bod kunnen komen.

De trainingen worden gehouden in sporthal ‘De Molenwiek’, Papiermolen 3, te Houten  op  maandag van 17.30 tot 18.30 uur 

Jeugd D en C   -  kleinveld met keeper  (10 t/m 13 jaar)

We trainen een keer per week op maandagavond. Onze trainers met internationale ervaring leren je hoe het kleinveld met keeper floorball spel gespeeld moet worden. Techniek en tactiek komen uitgebreid aan bod. Een team speelt met 3 veldspelers en een keeper. Natuurlijk spelen we ook met een boarding, waardoor alle elementen van de sport aan bod kunnen komen. Onze D en C teams spelen mee in de landelijke competitie.

De trainingen worden gehouden in sporthal ‘De Molenwiek’, Papiermolen 3, te Houten.

D-team:  maandag van 17.30 tot 19.00 uur

C- team: maandag van 18.30 tot 20.00 uur


Recreanten  -  kleinveld  ( 18+ )

We trainen een keer per week op vrijdagavond. Door ervaren trainers word je wegwijs gemaakt in de mooie sport floorball. We spelen de kleinveld-mixed floorball-variant met kleine doelen en zonder keeper. Natuurlijk spelen we ook met een boarding, waardoor alle elementen van de sport aan bod kunnen komen.

De trainingstijden zijn van 19.30 tot 21.00 uur in sporthal ‘De Molenwiek’, Papiermolen 3, te Houten. Na afloop is Eddy's sportcafe nog open voor een gezellige momentje.


Competitie en informele  toernooitjes

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk spelen. Maar niet iedereen heeft daar tijd voor. Afhankelijk van de groepsgrootte en de belangstelling kunnen we een team samenstellen dat competitie gaat spelen. Daarnaast organiseren we samen met andere floorball-verenigingen informele tornooitjes. Bij uitstek het moment om de spanning van een wedstrijd mee te maken en ook anderen te zien spelen!


Overige zaken

U-Pas:

Houders van een U-pas van de gemeente Houten krijgen de contributie volledig vergoed. Dit is alleen mogelijk als je een kopie van de U-paskaart inlevert bij de penningmeester.

 
Secretariaat:
Indien je verhuist, een ander e-mailadres of telefoonnummer krijgt, geef dit dan altijd schriftelijk of per email door aan ons secretariaat (secretariaat@hfc-heroes.nl).

 
Opzegging lidmaatschap:
Als je je lidmaatschap wil opzeggen, dan moet je dat schriftelijk of per mail melden bij het secretariaat. Mondelinge opzeggingen bij de trainers of coaches gelden niet als een opzegging.
 
Een opzegging van het lidmaatschap moet gebeuren vóór 1 juni van het lopende seizoen. Indien het lidmaatschap na deze datum wordt opgezegd, wordt de volledige contributie in rekening gebracht.