Nieuws

 
 

Grote Clubactie

Geplaatst 21 sep 2020 05:28 door HFC Heroes bestuur

Vanaf zaterdag 19 september 2020 start weer de 

C:\Users\A\AppData\Local\Temp\Temp1_Download-GCA-logo.zip\GCA Logo + Beeldmerk rechts_kleur.png

Ook HFC Heroes doet weer mee aan de Grote Clubactie! 

Eén lot kost € 3,- per stuk, waar de vereniging maar liefst 80% (dus € 2,40) van krijgt! Dat willen we graag gebruiken voor extra training - en teambuildingsactiviteiten voor onze jeugdleden. Er is een mooi prijzenpakket te winnen, met een hoofdprijs van € 100.000,-!

We vinden het heel belangrijk dat ook de lotenverkoop van de Grote Clubactie veilig gebeurd. Help je mee om het corona-proof te doen? 

Het is dit jaar ook mogelijk om je lot(en) online te kopen. Je kunt vragen naar een link voor een persoonlijke Clubactie-pagina van de verkoper. Daar staat de naam van HFC Heroes en de verkoper al ingevuld. Heeft de verkoper dit niet, dan kan het ook via www.clubactie.nl/lot. Deze pagina is ook te bereiken door de QR-code te scannen op het lotenboekje van een verkoper.

Let op: de verkoop start vanaf zaterdag 19 september 2020; vanaf dan kan je ook online loten kopen!

Stappen om loten te kopen via de QR-code en via www.clubactie.nl/lot :

  • Je scant de QR-code op de voorkant van het lotenboekje of je gaat naar  www.clubactie.nl/lot

  • Via lot.clubactie.nl/lot/ kom je bij het beginscherm: ‘Ja, ik steun de vereniging!’

  • ‘kies het aantal loten’

Je kiest het aantal loten dat je wilt kopen; het totaal bedrag wordt meteen berekend 

  • ‘Zoek de vereniging en/of plaats’

Een belangrijke stap! Kies HFC-Heroes (Houten)

  • ‘ik koop een lot van (indien bekend)’

Hier mag de naam van het verkopende lid ingevuld worden - dan is duidelijk wie het verkocht heeft -  maar het is niet verplicht. Bij het zoeken op naam verschijnt alleen de voornaam en de eerste letter van de achternaam van de verkoper, met daarbij zijn of haar het team. Bijvoorbeeld ‘Susan Z. (HFC-Heroes D)’

  • ‘jouw gegevens’

Hier vul je als koper de gegevens volledig in. Met het volledige IBAN rekeningnummer en je e-mailadres. Want je ontvangt per e-mail de lotnummers en later ook de trekkingsuitslag.

  • Tenslotte: bij ‘(verplicht’) 

Geef toestemming om het bedrag van je rekening af te laten schrijven. Daarmee ga je ook akkoord het deelnemersreglement. En wie weet win jij straks een mooie prijs!

In grote lijn wordt dit ook uitgelegd in de instructievideo via www.clubactie.nl/instructie/.

Dank je wel voor je steun aan onze vereniging HFC Heroes!!


Nu ook floorball training voor 6- en 7-jarigen bij HFC Heroes

Geplaatst 16 sep 2020 11:37 door HFC Heroes bestuur

Hou je van samen lekker bewegen en sporten? Ben je 6 of 7 jaar? Kom dan ook floorball spelen bij HFC Heroes in sporthal de Molenwiek op maandag!

 

Floorball??

Floorball lijkt wel wat op ijshockey, maar je speelt het in een zaal. Net als bij ijshockey staat er een boarding om het veld en een klein doel in het veld. Je speelt het met kleine teams en je gebruikt een kunststof stick (die wel wat op een ijshockeystick lijkt) en een opengewerkte kunststof bal.

Wist je dat floorball één van de snelst groeiende teamsporten in Europa is?!

 

De regels van floorball zijn niet erg ingewikkeld en je maakt spelenderwijs kennis met deze sport. Tijdens de training doen we leuke oefeningen, spelletjes en ook partijtjes; zo leer je het vanzelf!

Handig om vast te weten:

-      je mag met beide kanten van het blad van je stick spelen!

-      je mag via de boarding spelen!

 

In vergelijking met bijvoorbeeld (zaal-)hockey of ijshockey is het een veilige sport. Dat komt door de regels (je mag bijvoorbeeld niet boven heuphoogte met je stick zwaaien), geen bodychecks (zoals bij ijshockey) en het materiaal: je speelt met een kunststof stick en lichte, opengewerkte bal. Bij floorball komen er zelden zware blessures voor. Door floorball verbeter je wel je conditie, motoriek en leer je goed samenspelen!

 

Bij de jeugd zijn de teams gemengd. Vanaf ongeveer 8-9 jaar mag je met de competitie meedoen. Er worden dan ongeveer 1 keer per maand wedstrijden gespeeld. Nieuw is dat vanaf nu ook voor meisjes en jongens van 6 en 7 jaar een training is! Zo leer je spelenderwijs floorball kennen.

 

De eerste drie trainingen zijn gratis en er staat dan een stick voor je klaar. En natuurlijk houden we alle corona-regels in acht.

Dus… meld je aan, neem je zaalschoenen en een bidon mee, trek je sportkleren aan en doe lekker mee!

 

Wie: meisjes en jongens van 6 en 7 jaar

Waar: in sporthal de Molenwiek (Papiermolen 3, Houten ) 

Wanneer: maandag van 17:30-18:30 uur

Aanmelden viainfo@hfc-heroes.nl

Meer informatie: www.hfc-heroes.nl

 

Nieuwsgierig geworden naar floorball, maar ouder dan 7 jaar? Ook jij kunt kennismaken met floorball. Meld je aan via info@hfc-heroes.nl!

Grote Clubactie 2020

Geplaatst 14 sep 2020 06:44 door HFC Heroes bestuur   [ 14 sep 2020 06:54 bijgewerkt ]

HFC-Heroes gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

 Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor een teambuilding dag voor de jeugdleden. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 

Rabo ClubSupport

Geplaatst 21 sep 2019 10:36 door HFC Heroes bestuur

HFC-Heroes doen ook dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport actie!
Als U lid bent van Rabobank Kromme Rijn en Heuvelrug kunt U vanaf 27 september t/m 11 oktober ook stemmen op onze vereniging. Het bedrag wat wij krijgen van deze Support actie zal worden besteed aan uitbreiding van onze boarding, zodat we een volledig derde speelveld neer kunnen zetten, en voor de aanschaf van de middenmaat doelen. Dit seizoen spelen de C- en D-teams in onze competitie voor het eerst met deze maat doelen. Momenteel trainen wij nog met de grote doelen die gebruikt worden op een groot veld. Als wij zelf doelen aan schaffen kunnen wij beter trainen en  kunnen ook een wedstrijd dag voor de C- en D- jeugd in Houten organiseren.

HFC-Heroes in actie!

Geplaatst 21 sep 2019 10:24 door HFC Heroes bestuur

Zaterdag 7 september j.l. was onze Floorball-vereniging aanwezig op de activiteitenmarkt in Houten. Dit jaar hadden wij naast onze stand ruimte om een balletje te slaan. We hadden een deel van onze boarding en een doel meegenomen. Gedurende de dag was er veel animo om even te spelen met of zonder onze enthousiaste jeugdleden.
De stand zelf werd "bemand" door betrokken ouders en spelers uit onze 18+ trainingsgroep.
Heb je ons gemist op de activiteitenmarkt maar heb je zin om te ervaren wat Floorballen is neem dan even contact met ons op via info@hfc-heroes.nl

Heroes start met E-trainingsgroep

Geplaatst 20 feb 2019 10:48 door HFC Heroes bestuur

Vanaf januari 2019 zijn we gestart met een nieuwe trainingsgroep voor de jongste spelers. Heb je een leeftijd van 7 jaar of ouder dan ben je van harte welkom om op maandagavond met ons mee te trainen. Wij trainen van 17:30-18:30 uur in sporthal de Molenwiek aan de Papiermolen in Houten.
Tijdens de training leren we spelenderwijs de basisvaardigheden van Floorball en sluiten we altijd af met een partijtje.
Wil je een keer mee trainen neem dan even contact op met ons via info@hfc-heroes.nl.

Heroes zoekt versterking voor zijn Heren-1 team

Geplaatst 16 feb 2017 13:57 door HFC Heroes webmaster

Ons Heren-1 team is op zoek naar versterking! Wij zoeken enthousiaste en ervaren ex-hockyers of floorballers vanaf 17 jaar. Wil jij uitproberen of jij past binnen ons team, kom dan meetrainen op maandagavond van 18:30-20:00 uur in sporthal De Molenwiek.
Heroes Heren-1 speelt mee in de landelijke bondscompetitie. Onze bond, de NeFUB, organiseert een tot twee wedstrijden per maand op zaterdag.

Kwalificatie WK: twee Jong Orange spelers uit Houten naar Italie

Geplaatst 4 sep 2016 06:28 door HFC Heroes webmaster

Het Jong Oranje team U19 ga.sat deelnemen aan de officiele kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampioenschap Floorball Heren in 2017. Twee spelers uit Houten mogen mee naar Italie! Het zijn Rinze Custers van Heroes en ex-Heroes speler Wessel Custers. Maandagochtend vroeg vertrekken ze naar Celano in Italie. De eeste wedstrijd tegen Frankrijk is op dinsdag 16:00 uur. De wedstrijden zijn life te volgen via het streamingkanaal van de IFF (floorball.org).
Verder staat op het programma:
woensdag: Italie - Nederland 19:00 uur
donderdag: Spanje - Nederland 19:00 uur
zaterdag:  Nederland - Estland 16:00 uur

Heroes start met een E-jeugd wedstrijdteam

Geplaatst 4 sep 2016 05:42 door HFC Heroes webmaster

Dit seizoen gaat Heroes weer met een heel nieuw E-team deelnemen aan de competitie. Het was nog even spannend, want de deadline voor inschrijving kwam snel dichterbij. Met 6 jeugdige spelers maken we een start. We hopen natuurlijk dat dit groepje nog versterking gaat krijgen! Veel succes en plezier!

Trainingstijd van 18+/Recreanten op vrijdag naar 19:30 uur !

Geplaatst 16 aug 2016 14:04 door HFC Heroes webmaster   [ 4 sep 2016 03:58 bijgewerkt ]

Na ruim drie jaar is het gelukt om onze trainingstijden van 18+/Recreanten te vervroegen naar 19:30 uur. Met dit vroegere tijdstip passen we beter in het avondschema van enthousiaste sporters! Ook kan men nu na het sporten nog lekker genieten en relaxen op de vrijdagavond! 

1-10 of 12