Trainingen‎ > ‎

Senioren

Floorball is een populaire sport. Dat is goed te zien aan de groei van de nationale senioren competitie. Ook HFC Heroes biedt training aan voor senioren. Op deze pagina vind je meer informatie over wat HFC Heroes te bieden heeft aan haar senioren.

Training

We trainen een keer per week op vrijdagavond. Door ervaren trainers word je wegwijs gemaakt in de mooie sport floorball. We spelen de kleinveld-mixed floorball-variant met kleine doelen en zonder keeper. Natuurlijk spelen we ook met een boarding, waardoor alle elementen van de sport aan bod kunnen komen.

De trainingstijden zijn van 21.30 tot 23.00u in sporthal ‘De Molenwiek’, Papiermolen 3, te Houten.

Competitie

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk spelen. Maar niet iedereen heeft daar tijd voor. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we een team samenstellen dat competitie kan gaan spelen. Daarnaasty zetten we ons in voor informele toernooitjes.

Tarieven

HFC Heroes hanteert het volgende tarief:

Trede

Contributie1

Half jaar2

Senioren

€ 165,00

€ 110,00

Strippenkaart

€ 6,00 per avond


 1 Deze tarieven gelden alleen voor de trainingen. Kosten voor deelname aan competitie en andere evenementen worden apart verrekend.

 2 Vanaf 1 januari geldt het 'halfjaars'-tarief (nog 6 v/d 10 maanden training). 

Keertje meetrainen?

Ben je benieuwd en wil je kennismaken me floorball? Dan nodigen we je graag uit om een aantal keer vrijblijvend mee te trainen. De trainers kunnen je dan meer vertellen over de vereniging. Lid worden kan door het invullen van een lidmaatschapsformulier. Deze kun je aanvragen bij de trainer. Hij zal de ingevulde versies ook aannemen en inleveren bij het secretariaat voor verwerking.

Materiaal

Voor het beoefenen van floorball heb je een aantal materialen nodig. Naast sportkleding en zaalschoenen, heb je een stick en ballen nodig. Als je naast de trainingen ook meedoet aan de regiocompetitie, dan dien je ook een wedstrijdshirt aan te schaffen. Voor meer informatie over de koop van materialen en merchandise kun je terecht bij de trainers of op de website van de Floorballshop.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@hfc-heroes.nl en we beantwoorden ze zo snel mogelijk!

Comments